featured
  1. Haberler
  2. Süper Lig
  3. Jose Mourinho’dan flaş Ferdi Kadıoğlu kararı!

Jose Mourinho’dan flaş Ferdi Kadıoğlu kararı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine başlayan Portekizli Jose Mourinho, flaş bir karara imza attı.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Mario Branco tatile çıktı

Sabah’ta yer alan habere göre; Sarı-lacivertli takımın transfer operasyonlarında kilit isim olan, yönetime de ilk olarak Jose Mourinho ismini sunan Mario Branco tatile çıkıyor…

Birçok yıldız transferi bitiren Portekizli isim, başkanlık seçiminin hemen ardından dinlenmeye başladı. Branco, yaklaşık olarak 1 hafta İstanbul’da olmayacak ve döndüğünde tam gaz transfer görüşmelerine devam edecek.

Hedef kadroyu korumak

Seçim sonrasında yeni yönetim de hemen kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerde ilk hedef mevcut kadroyu korumak. Bu bağlamda transfer teklifleri alan oyuncuların menajerleriyle ve EURO 2024 sonrası da futbolcularla özel bir toplantı yapılacak.

6 oyuncuyla görüşülecek

Yönetim, Osayi- Samuel, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Szymanski ve Oosterwolde’nin menajerleri ile görüşmelere başlayacak.

Takviyeler ise bu görüşmelerin ardından yapılacak. Fenerbahçe’yi haftalardır izleyen ve takip eden Jose Mourinho, kalacak ve gidecekleri kafasında oturtmaya çalışıyor…

Yönetime birçok rapor sunan Portekizli teknik adam, öncelikli olarak eldeki oyuncuların raporunu verdi. Jose Mourinho sağ veya sol beklerinden bir tanesinin oldukça hücumcu bir isim olmasını istiyor.

Mourinho, Ferdi Kadıoğlu’nun kalmasını istedi

Eldeki isimlerden Ferdi Kadıoğlu’nu çok beğenen Mourinho, ne olursa olsun Ferdi bizimle kalmalı ve devam etmeli söyleminde bulundu. Napoli ve Bayer Leverkusen’in Ferdi için 25 milyon Euro’ya ulaşan teklifler sunduğu iddia ediliyor.

Mourinho’nun aklı Hagi’de

Rumen menajer Becali, ülkesinde yaptığı açıklamada Mourinho’nun, Ianis Hagi ile ilgilendiğini söyledi.

Fenerbahçe’nin 100 milyon Euro bütçe ayırdığını iddia eden Becali, “F.Bahçe rekor bir bütçe verdi. Çok ama çok değerli oyuncular getirecek. Mourinho her zaman Ianis Hagi’yi çok beğenmiştir. Somut adım atılırsa gelişme olabilir” dedi.

Jose Mourinho’dan flaş Ferdi Kadıoğlu kararı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!