featured
  1. Haberler
  2. Voleybol
  3. Fenerbahçe Opet’e yeni transfer: Menajerlik şirketi doğruladı

Fenerbahçe Opet’e yeni transfer: Menajerlik şirketi doğruladı

Fenerbahçe Opet iki kupa ile noktaladığı sezonun ardından kadro çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertli ekip son olarak Bulgar smaçör Elitsa Vasileva’yı transfer etti.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Fenerbahçe Opet’te transfer bitti

Fenerbahçe Opet’in geçtiğimiz günlerde Bulgar voleybolcu Elitsa Vasileva ile transfer için görüştüğü öne sürülmüştü. 34 yaşındaki tecrübeli smaçörün menajerlik şirketinden ise transfer iddialarını doğrulayan açıklama geldi. Volleyball Forever Agency tarafından yapılan açıklamada Vssileva’nın Fenerbahçe Opet’e transferi şu sözlerle duyuruldu: “Voleybol dünyasındaki dev transferi duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz! Elitsa Vasileva Atanasijevic, Fenerbahçe’yle 1 yıllık sözleşme imzaladı.”

Fenerbahçe’nin yeni transferi VakıfBank’ta da oynadı

Gelecek sezon Sultanlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet forması giyeceği kesinleşen Elitsa Vasileva Atanasijevic daha önce de Türkiye de oynamıştı. Bulgar smaçör 2014-15 döneminde VakıfBank için ter döktü. Vasileva kariyeri boyunca ise CSKA Sofia, Magic Pack Cremona, Despar Perugia, Norda Foppapedretti Bergamo, Campinas, Pink Spiders, Dinamo Kazan, Savino Del Bene Scandicci, Igor Gorgonzola Novara, VBC Pallavolo Rosa Casalmaggiore, Savino Del Bene Scandicci ve Dinamo Moskova’nın kadrolarında yer aldı.

Vasileva iki yıl aranın ardından dönüyor

Son olarak iki yıl önce Rusya’da Dinamo Moskova forması giyen Elitsa Vasileva Atanasijevic doğumunun ardından Fenerbahçe’ye katılacak.

Fenerbahçe Opet’e yeni transfer: Menajerlik şirketi doğruladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!