featured
  1. Haberler
  2. Voleybol
  3. Efe Mandıracı’dan İngilizce röportaj açıklaması: Her şey bir anda gelişti

Efe Mandıracı’dan İngilizce röportaj açıklaması: Her şey bir anda gelişti

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı, dün Milletler Ligi’nde Almanya ile karşılaştı. Filenin Efeleri’nin 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın ardındansa Efe Mandıracı’nın maç sonundaki röportajı gündem oldu. Mandıracı’dan paylaşımlara ise yanıt gecikmedi.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Mandıracı röportaj sırasında bir kelimeyi unuttu

Efe Mandıracı, Almanya karşılaşmasının ardından kendisi ile röportaj yapmak isteyen bir muhabiri geri çevirmedi. İngilizce olarak yaptığı röportaj sırasında bir ‘gurur duymak’ ifadesinin İngilizcesini unutan Mandıracı “Şey neydi lan?” dedi ve sonrasında yanındakilere dönerek “Abi gurur duymak neydi?” diye sordu. Çevresindekilerden ‘proud’ yanıtını alan genç voleybolcu röportajına kaldığı yerden devam etti.

“Yorgunluktan Türkçe bile konuşamadım”

Efe Mandıracı’nın verdiği röportaj ise kısa sürede gündem oldu. Sosyal medyada defalarca paylaşılan videonun ardından Mandıracı kendi X hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak şunları söyledi: “Zaten yüksek seviyede bir ingilizcem yok. Röportaj verebilecek seviyede değilim, her şey bir anda gelişti. Maç biter bitmez ‘Röportaj yapabilir miyiz?’ diye sorunca kıramadım kendisini. Bundan sonra yaptığım konuşma da aynı şekilde yorgunluktan Türkçe bile konuşamadım.”

İşte Efe Mandıracı’nın o paylaşımı…

Türkiye – Almanya maçında rekor kırıldı

Filenin Efeleri’nin Almanya karşılaşmasında Milletler Ligi rekoru kırıldı. Efeler, Almanya karşısında 44-42 üstün geldiği ikinci sette 44-42 Milletler Ligi’ndeki en uzun set rekorunu da kırmış oldu. Türkiye, karar setine taşınan Almanya maçını 22-25, 44-42, 23-25, 25-19 ve 12-15’lik setlerle 3-2 kaybetti.

Mandıracı maça damga vurdu

Efe Mandıracı ise Almanya karşısındaki maçta 5 sette 2 blok, 1 ace ve 27 sayı kaydetti.

Efe Mandıracı’dan İngilizce röportaj açıklaması: Her şey bir anda gelişti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!